Is dit iets voor mij?

Stress/burn-out, angst en dwangklachten, trauma, depressie, piekeren, verslaving, chronische pijn, slapeloosheid, bindingsangst, verlatingsangst. 

Dit zijn enkele voorbeelden van klachten waarbij ik je kan ondersteunen.

Ook als jouw specifieke klacht hier niet bij staat, is het goed mogelijk dat ACT therapie iets voor jou kan betekenen. Neem bij vragen gerust contact op via de button onderaan deze pagina.

Het kan voorkomen dat bij het kennismakingsgesprek of de intake blijkt dat jouw problematiek dusdanig is, dat ik het belangrijk vind om samen te werken met een psychiater en/of huisarts. Dit zal altijd gebeuren in overleg en na toestemming van jou.

Ook kan het zo zijn, bijvoorbeeld in het geval van trauma, dat aanvullende behandeling nodig is, zoals EMDR sessies bij een GZ-psycholoog. De ervaring leert dat dit prima samen kan gaan naast een ACT behandeling, zo lang alle betrokkenen goed op elkaar afgestemd zijn.

Samengevat is ACT toepasbaar in veel verschillende situaties waarbij je het gevoel hebt vast te lopen.

Als je vragen hebt of twijfelt of ACT iets zou kunnen zijn voor jou, neem dan contact op via het contactformulier of het instagram account onderaan de pagina.